Matkonsten är stor i Korea och det är inte alltid man vet vad man får in på talriken...
Men som ni alla vet eller kommer att veta efter denna omgången av text och bilder så äter Koreaner allt, då menar jag allt följ med så dyker vi!
|
Sniglar och skaldjur i alla storlekar.
|
|
Havsdjur av något slag?
|
|
Philip bland en salig blandning av fiskar.
|
|
Ål
|
|
Småfisk hela torkade! Varför inte fresta med en härlig sallad toppa gärna med några nävar av det här!
|
|
Delikata snoppar.... fel bild denna skulle inte varit här! :) Sjödjur som har ett hål i varje ände, beteendet påminner om muterande maskar.
|
|
|
Bläckfisk, denna ganska liten men det finns gott om större bläckfiskar.
|
|
Äldre damer som säljer frukt och grönt längst med gatorna i Okbo.
|
|
|
|
|
Ja som ni ser finns det en del man inte skulle vilja pröva, men en hel del som faktiskt är ganska gott. Ett smakprov av vad som finns under ytan, utan att låta som min gammla biologilärare så var detta bara en liten del, fördjuppningen kommer i del II Koreansk matlagningskurs. Nästan allt är ätbart!!
Vad spännande det ser ut!!! Hoppar dock över snopparna...såg lite suspekta ut... Ser mysigt ut med tanterna som säljer grönsaker i sina stånd.
SvaraRaderaVi ringer och grattar S i morgon!
Ha det bra!
Kram från oss